Saturday, 5 November 2011

DIGITAL THERAPYTindakbalas dalam sel otot manusia, saraf, organ-organ dan tisu boleh menghasilkan pengaliran arus yang lemah. Ia terbentuk akibat daripada perubahan elektron biologi dalam organisma hidup. Keseluruhan kehidupan manusia tidak boleh terlepas daripada gerakan bio-elektronik, tindakan bio-elektronik sentiasa mengekalkan keseimbangan relatif dalam keadaan badan yang tidak seimbang. Menurut teori saluran dara dan urat-urat  dalam perubatan tradisional, ketidakseimbangan rantaian biologi boleh menyebabkan gangguan saluran darah dan urat-urat saraf, menimbulkan ketidakselesaan,sakit otot atau sakit sendi badan manusia.Melalui teknologi digital moden, peralatan terapi program mikroelektronik yang direka oleh Keypal boleh meberi rangsangan anti-keradangan dan kesan detumescence untuk mengembangkan saluran darah, menggalakkan peredaran darah dan pada masa yang sama mengukuhkan phagocytes likat dan tisu , alat terapai dapat menjana nadi elektronik arus bertenaga tinggi yang boleh merangsang neuromuscule untuk melanjutkan kesan pergerakan yang boleh meringankan keletihan.Peringatan...
1. Wanita yang mengandung dan pesakit-pesakit berpenyakit tenat seperti pesakit cancer tidak sesuai menggunakan mesin urut elektrik. Ini kerana tiada ujian klinikal yang mencukupi dilakukan untuk membuktikanya selamat untuk mereka.
2. Jangan menggunakan mesin urut elektrik dibahagian-bahagian kulit yang bengkak, cedera atau luka. Sekiranya terdapat sebarang tanda-tanda allergic, sila berhenti menggunakannya untuk sementara waktu, dan boleh dicuba semula selepas tanda-tanda allergic telah hilang.
3.Pesakit  jantung yang menggunakan alat bantuan denyutan, penggunaan  mesin urut elektrik perlu dielakkan. 

No comments:

Post a Comment